CSPFE.RO

Comunitatea șoferilor profesioniști fără experiență

Pasiuni suprimate

2 min read

Povestea incepe atunci cand incep sa iti placa fiarele astea, simti nevoia sa le auzi evacuarile turbate, le privesti pe șosea ca pe un Van Gogh si ti-ai dori ca la un moment dat sa le poti stapani.
Asta e valabila doar pt pasionatii care simt o atractie magnetica pt mastodontii astia.


Din pacate, intr-o lume in care majoritatea se lupta zilnic in conditii grele cu fiarele astea doar pt un trai mai bun, neavand nimic care sa ii atraga in lumea soselelor in afara conturilor goale, exista si oameni care isi doresc cu ardoare sa experimenteze aventura asta alaturi de noi, dar nu pot.


Lectii de viata primesti peste tot, doar sa fii atent ca sa le intelegi!
M-am intors in seara acesta la camion dupa ce am lipsit o perioada si de la distanta am vazut un puști care tot dadea tarcoale masinii parcate. Acum din cate stiu eu in Irlanda cazurile de spart cabine sunt f.putine spre inexistente.


M-am apropiat, moment in care pustiul irlandez a tresarit si mi-a spus ca am un camion superb. Ca sa ii creez un moment de fericire am deschis usile si l-am invitat sa se urce si in cabina. Stiti reactia copiilor cand vine Mos Craciun si lasa cadourile ? Asta a fost reactia lui !!


Din discutii am aflat ca omul e pasionat tare de camioane, stia detalii tehnice minutioase despre Scania si Volvo si mai mult de atat, participa la toate truckfest urile din zona de vest a Europei, gen Assen Olanda, cele din UK si Irlanda.


I-am aratat pe telefon imagini de la Alba Iulia si i-am spus ca ar fi excelent daca ar putea ajunge si acolo, ca nu va regreta. I-am aratat camioanele participante si l-a un moment dat l-am intrebat cati ani are. Mi-a spus ca 31 si ca ar face orice ca sa lucreze pe camion, sa vada lumea. Pai si de ce nu poti face asta ?? l-am intrebat.
– Pt ca sufar de epilepsie ! mi-a raspuns trist. Nici un doctor nu imi va da aviz ca sa lucrez alaturi de voi .


A fost un moment in care m-am facut mic…si nu am mai avut replica !!
E trist sa constati ca prin selectie naturala ajung in bransa asta tot felul de oameni fara nimic in comun cu meseria asta, chiar dispretuind-o pe alocuri si sunt oameni indragostiti de fiarele astea si de tot ce inseamna ele dar nu isi pot indeplini visul trebuind o viata intreaga sa admire de la distanța show ul pe roti .


Natura nu e corecta in deciziile ei, uneori !!
A fost o placere sa te cunosc #Matt_Wray !!
It’s been a pleasure to meet you #Matt_Wray !
We are waiting for you on truckfest in Romania !! Take care !!
Pe șosele ne avem doar unii pe ceilalti !!

Text: Ilie Matei-„Omul soselelor”

1 thought on “Pasiuni suprimate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright©CSPFE.RO All rights reserved. | Newsphere by AF themes.